De Westwijk - Kansrijk of kansloos?

De Westwijk is van jou! Van de mensen die in de Westwijk wonen en werken. Jij kent de Westwijk als geen ander. Het mooie en het bijzondere, maar ook wat minder fijn is aan de wijk. Onze wens is dat iedereen fijn woont en werkt in de Westwijk. Daarom maken wij graag, samen met jou, een plan voor de toekomst; een gebiedsvisie. Eerst willen we weten wat jij nu vindt van de Westwijk. Wat is ‘Kansrijk’ en wat is ‘Kansloos’? Daarna kijken we met elkaar naar de toekomst.

Hoe maken we zo’n gebiedsvisie?

Verkenning van de wijk De gemeente Vlaardingen maakt de gebiedsvisie samen met de bewoners van de wijk én woningbouwcorporaties Waterweg Wonen en Samenwerking. Eerst kijken we hoeveel en wat voor soort woningen er zijn. En hoe het zit met de wegen, voetpaden, fietspaden en het groen. Daarna kan jij, als bewoner van de wijk, laten weten wat je van de wijk vindt. Ook kun je meedenken over de plannen voor de toekomst.

Meedenken

Met elkaar beslissen we hoe de wijk er uit gaat zien. Deze plannen schrijven we dan op in een duidelijk verhaal: De Gebiedsvisie Westwijk. Zo weet iedereen wat we samen bedacht hebben. En wat er de komende jaren in de wijk verandert. De gemeenteraad besluit uiteindelijk of alle plannen ook uitgevoerd worden.

 

naar de enquête

 

© 2021 Gemeente Vlaardingen